Компанія «ЧАНТА МАУНТ» - одне з найкращих в Україні автоматизованих індустріальних виробництв з мінімальною участю людини у процесі.

 

На базі підприємства створена потужна виробничо-технологічна лабораторія, яка здійснює контроль якості і безпеки процесів на кожному етапі виробництва від створення рецептури до відвантаження готової продукції.
 

Для забезпечення стабільно високої якості продукції ми використовуємо найкраще українське

борошно з високим вмістом клейковини й добірні хлібопекарські інгредієнти від наших партнерів з Бельгії, Нідерландів, Франції та Німеччини.

У власному заквасочному відділенні ми виготовляємо живі закваски для нашої випічки. Завдяки  використанню живої закваски ми знизили вміст дріжджів в нашому хлібі до мінімуму.


Щоб відтворити властивості домашнього хліба в нашій продукції, на підприємстві застосовується технологія холодної ферментації. Для реалізації технології встановлена камера з постійною

температурою + (4..5) С. Внаслідок цього процесу тісто не перекисає і добре розпушується, утворюючи крупну структуру, а готовий продукт відрізняється вологим м’якушем з відкритою, крупною порою та характерним скляним блиском.

Щоб зберегти структуру тіста, було встановлено німецьку автоматизовану лінію для роботи з м’якими видами тіста з принципово новим підходом. На відміну від традиційних тістоподільних машин зі стресовою механічною обробкою тіста, ми використовуємо систему мʼякого безстресового розподілу.


В результаті дбайливого формування тістової заготовки наша продукція зберігає крупну нерівномірну пористість,
притаманну традиційним артизанським сортам хліба.

Тістові заготовки проходять процес вистоювання при температурі до +28 С. Під час цього процесу в продукті продовжують накопичуватись ароматичні кислоти, які надають хлібу неповторний аромат та смак.

Наслідуючи кращі хлібопекарські традиції, ми випікаємо хліб в печі з кам’яним сподом. Це додає йому ідеальну хрумку скоринку і дозволяє залишатись свіжим протягом тривалого часу.

Після випікання виріб піддається шоковій заморозці при температурі -35 С, що порівняно зі звичайними режимами заморозки дозволяє зберегти незмінною форму, структуру, смакові та поживні якості продукту.

  • Facebook
  • Instagram