UA
Хто ми?

ЧАНТА — це модерний український хлібний завод

Унікальне хлібопекарське обладнання від найкращих світових виробників

Головна

Команда висококваліфікованих профі і палких фанатів хлібної справи

Головна

Сертифікат FSSC 22000 (це про те, що безпека та якість продукту — наше все!)

Головна

До 30 тон замороженої чіабати і багетів, круасанів та інших класних заморожених виробів на добу. Для хлібоїдів України та світу.

Головна

Але краще за пояснення подивіться 1-хвилинне відео, бо ми впевнені, що це хлібозавод, якого ви ще не бачили і, можливо, навіть не уявляли.

Хто ми?

МИ РОБИМО ЗАМОРОЖЕНИЙ ХЛІБ.


Від досліджень, розробки рецептур і технологій до того моменту, коли рум’яний буханець потрапляє на вітрину міської пекарні або поличку супермаркету, щоб захопити вас у полон шаленим хлібним ароматом і бажанням відкусити шматочок.

Якщо ви не пов’язані з хлібними технологіями, виробництвом, фуд-індустрією або, наприклад, сферою гостинності, ви із великою ймовірністю не знаєте, чому і навіщо хліб заморожений і що з ним роботи. Якщо коротко, то РОЗМОРОЗИТИ І ДОПЕКТИ!

Так, сам процес виробництва замороженої випічки тривалий, ресурсозатратний і високотехнологічний. На виході ми віддаємо високоякісний натуральний продукт з тривалим терміном зберігання за -18°С, тобто в звичайній морозилці. Щоб ви могли швидко допекти його саме тоді, коли потрібно, і саме стільки, скільки необхідно. В пекарні, ресторані, готелі, супермаркеті чи просто в духовці на вашій кухні. Або на кухні вашого друга з Сіднею, адже саме з технологією заморозки ви зможете скуштувати українську випічку в будь-якому куточку світу.

Хто ми?
Хто ми?
Хто ми?
Хто ми?
Ми
просто любимо хліб.
любимо робити хліб.
любимо говорити про хліб.

А ще ми знаємо про хліб все (ну майже все). І хочемо, щоб ви теж знали. Знали, з чого зроблений ваш хліб, який він буває, як вибрати якісну випічку, як зберігати хліб свіжим, коли і з чим споживати хліб, щоб це було не лише смачно, а ще й корисно … і ще багато цікавого.

Ми робимо хліб 24/7 не лише для того, щоб у кожного українця була можливість скуштувати якісний і по-справжньому смачний хліб. Ми прагнемо зрощувати і розвивати хлібну культуру в Україні і в світі. Приєднуйтесь!

Каталог хліба
На Чантi ми поєднали найкращий досвiд i передовi технологiї харчової промисловостi з актуальним запитом суспiльства на здоровий спосiб життя, здорове усвiдомлене харчування.
Хто ми?

Наш пiдхiд:

Вiдкритiсть до нового.

Активна життєва позицiя.

Вiдповiдальнiсть перед клiєнтами, парнтнерами, суспiльством.

Прiоритет якостi продукту, бiзнес-процесiв, життя в цiлому.

Свiдоме використання ресурсiв та дбайливе ставлення до планети.

Давайте разом творити наше життя тут i зараз! Запрошуємо Вас до спiвпрацi.
Юрій Триндюк