заморожену чіабату ЧАНТА в морозильних скринях великих магазинів (Billa, Novus,

МЕТРО та інші). 

Дізнавайся більше інформації про продукт та його переваги тут

Шукай просту та легку інструкцію допікання нижче на сторінці.

рідних та близьких свіжою випічкою та смачними стравами з нею. Бери цікаві гастрономічні ідеї тут, втілюй та смакуй. 

ЧАНТА. Нова хлiбна культура

Світ трансформується з надзвичайною швидкістю. Нові реалії вимагають нових рішень. Тому реагуючи на особливі вимоги споживача до безпеки і здоров'я, пропонуємо ЗАМОРОЖЕНУ ВИПІЧКУ

в індивідуальному пакованні.

Чіабата — наша візитівка.

Прямокутник не ідеальної форми, низький вміст дріжджів, ніжний хлібний колір від світлого сонячного відтінку до зовсім темного, великі і легкі повітряні пори, сховані під шорсткістю скоринки. Це традиційний італійський хліб з хрумкою скоринкою та дуже повітряним м’якушем з крупними нерівномірними порами. Чіабату люблять у всьому світі.

 

Заморожена чіабата — це потрійна безпека.

По-перше, заморозка — найбільш безпечний і природний вид консервації з нині відомих. По-друге, вона упакована в заводське паковання і захищена від зовнішньго середовища, чужих рук та носів. По-третє, допікання в духовій шафі при 200°С — це не лише спосіб насолодитись неймовірним ароматом та хрусткою скоринкою теплого хлібу, але і термічна обробка, додатковий рівень захисту, що так актуально нині.     
 

Зрештою, наша свіжоспечена чіабата — це відмінна якість, неймовірний смак, мелодія хрусту скоринки та запашний легкий пористий м’якуш. З морозилки прямо на стіл. Шукайте в морозильниках великих продуктових супермаркетів по всій країні.

 
 

Переваги замороженого хлiба ЧАНТА

Свіжовипечений хліб завжди під рукою. 
Заморозка — найбезпечніший природний процес зберігання.
Індивідуальне паковання. 
<безпека>
Термічна обробка.  <безпека> 
Можливість купити хліб на місяць вперед і більше.
Проста і зрозуміла інструкція допікання.
Швидкість: допекти скорше, ніж сходити в магазин.
Неймовірний хлібний аромат у вас вдома без особливих зусиль. 
Запашний, теплий, наче домашній хліб на вашому столі! 

IНСТРУКЦIЯ з допiкання

  • Виймаємо хліб з морозильної камери, розкладаємо на відстані 23 см один від одного для розморожування.

  • Дефростація (або розморожування) відбувається за кімнатної температури, без протягу 
    упродовж 15
    30 хвилин.
    Тривалість розморозки може змінюватись в залежності від виду і ваги продукта та температури в кімнаті. Ознакою того, що продукт розморожений і готовий до випікання є м’якість. При натисканні на поверхню хліба він має бути м’яким і прогинатись, в той час як поверхня замороженого буханця тверда і негнучка.

  • За 57 хвилин до кінця дефростації вмикаємо духову шафу.
    Попередньо розігріваємо її до температури 220ºС.

  • Випікання має відбуватись з обов’язковою подачею пари! За відсутності парозволоження ваш хліб вийде пересушеним та із надто крихкою скоринкою. Якщо функція парозволоження у вашій печі відсутня, безпосередньо перед посадкою в піч необхідно добре зволожити поверхню хлібини питною водою.

  • При досягненні в печі необхідної температури (220ºС), закладаємо хліб і випікаємо до рум’яної скоринки. Обираємо параметри програми випікання:

Температура 200ºС

Час випікання 8–12 минут

8–10 хвилин для хлібинок масою до 150г 

10–12 хвилин для хлібинок масою від 150г

Парозволоження середнє
 

  • Обов’язково звертайте увагу на колір скоринки наприкінці випікання. Температурний режим і час випікання може змінюватись в залежності від виду хліба, конструктивних особливостей печі та умов її експлуатації, а також ваших особистих вподобань щодо хрусткості скоринки.

  • Ось він перед вами, гарячий свіжовипечений хліб. Як би не вабив неймовірний хлібний аромат, що розливається домівкою, хлібу варто дати охолодитись. Нарізати і їсти варто вже остиглий хліб. Це і вплив на здоров’я, зокрема на процес травлення, і естетичні міркування. Якщо нарізати гарячий буханець, то м’якуш може злипатись і тягнутись за ножем.

  • Час смакувати! Звісно, чіабата легко втамовує голод і чудово смакує сама по собі. Але пропонуємо ще кілька варіантів завершення цієї духмяної кулінарної історії:) Нарізана шматочками вона прикрасить ваш хлібний кошик до обіду або стане хрустким перекусом у вигляді мереживних сухариків. Чіабата ідеально пасує основою для свіжого соковитого сандвіча з з м'ясом, рибкою або овочами, а також теплого і хрусткого сандвіча-гриль. З нарізаної скибочками та підсмаженої чіабати ви приготуєте відмінні брускети з різноманітними начинками, зможете здивувати рідних та друзів оригінальною піцею на незвичній смачній основі. І навіть вразити легким фруктовим десертом!

Ciabatta sandwich
Bruschetta with ciabatta
Bruschettas with ciabatta
Ciabatta crostini
Panini/ciabatta grill
Ciabatta pizza
Sweet ciabatta desert
Ciabatta sandwich
Bruschetta with ciabatta
Bruschettas with ciabatta
Ciabatta crostini
Panini/ciabatta grill
Ciabatta pizza
Sweet ciabatta desert
 
 

Смачного і будьте здорові!

Ми старались максимально деталiзовано описати цей процес. Та якщо у вас лишились питання або пропозицiї, напишiть нам у facebook або через вiконечко чату тут, на сайтi. Наша команда спецiалiстiв iз задоволенням допоможе зробити ваш хлiб iдеальним.

  • Facebook
  • Instagram