EN

Круасан класичний
Французький круасан
Французький круасан

Французький круасан 70 г

Французький круасан — традиційна листкова випічка із хрусткою скоринкою та ніжною структурою мереживного тіста із вираженими шарами.

Круасан класичний
Французький круасан

Французький круасан

Для приготування круасанів ми використовуємо особливий кулінарний маргарин найвищої якості із вмістом вершкового масла 20%. Виготовляється він без використання гідрогенізованих масел та жирів.

Французький круасан відрізняється тонким вершковим ароматом і легким присмаком масла, не занадто нав’язливим і вираженим у порівнянні із масляним круасаном. Відтак він більш універсальний у використанні: неперевершено смакує як самостійний делікатес, пасує до запашної кави та створює ідеальну основу для солодких та солоних сендвічів.

Наш круасан не лише дарує гастрономічну насолоду, а ще й економить ваш час. Він розстояний, тобто готовий до випікання. Тож вам необхідно лише розморозити його та випекти до рум’яної хрусткості.

Поживна цінність на 100 г продукту:

  • Енергетична цінність 1581 кДж/ 377 ккал
  • Жири 21,0 г, з них насичені – 10,6
  • Вуглеводи 40,3 г, з них цукри – 5,7 г
  • Білки 7,1 г
  • Сіль 1,0 г

Склад:

борошно ПШЕНИЧНЕ в/с, маргарин для круасанів із додаванням натурального вершкового масла*, вода питна, замінник яєчного покриття, цукор білий кристалічний, дріжджі хлібопекарські пресовані, маргарин столовий, суміш суха (концентрат, борошно з твердих сортів ПШЕНИЦІ), клейковина ПШЕНИЧНА, сіль кухонна.

* Вміст вершкового масла в складі маргарину становить 20%

Кожен шматочок (30г) містить:

117 ккал
Енергія
6,3
Жири
1,71
Цукор
2,13
Білки
0,33
Сіль
  • Маса: нетто (1 шт): 70 г +/- 4,5 г
  • Логістика: 50 шт в ящику, 25 шт в пакеті
  • Зберігання: 12 місяців за температури -18°С
Алергени:

Містить ГЛЮТЕН та МОЛОЧНІ продукти. Може містити сліди насіння КУНЖУТУ та АРАХІСУ.

Спробуй наш хліб прямо зараз

Завантажити
Електронний каталог хліба
pdf icon
Французький круасан
Завантажити
Електронний каталог листкові вироби
pdf icon
Французький круасан