UA
Головна
Головна
Головна
Головна
Головна
Головна
Головна
Головна
Головна

НОВА ХЛІБНА КУЛЬТУРА 

Відкрити каталог хліба

  • Головна

    Беру багет, він ще теплий і гріє долоню. Розламую, скоринка хрумтить, ламається і навкруги починає пахтити хлібчиком. Я випадково впускаю шматочок скоринки на землю, оглядаюся і швидко підіймаю, поки ніхто не помітив. Це такий смачний хліб, що не можна втрачати ані шматочка!

    Маша, 7 років

  • Головна

    Беру багет, він ще теплий і гріє долоню. Розламую, скоринка хрумтить, ламається і навкруги починає пахтити хлібчиком. Я випадково впускаю шматочок скоринки на землю, оглядаюся і швидко підіймаю, поки ніхто не помітив. Це такий смачний хліб, що не можна втрачати ані шматочка!

    Маша, 7 років

  • Головна

    Беру багет, він ще теплий і гріє долоню. Розламую, скоринка хрумтить, ламається і навкруги починає пахтити хлібчиком. Я випадково впускаю шматочок скоринки на землю, оглядаюся і швидко підіймаю, поки ніхто не помітив. Це такий смачний хліб, що не можна втрачати ані шматочка!

    Маша, 7 років

  • Головна

    Беру багет, він ще теплий і гріє долоню. Розламую, скоринка хрумтить, ламається і навкруги починає пахтити хлібчиком. Я випадково впускаю шматочок скоринки на землю, оглядаюся і швидко підіймаю, поки ніхто не помітив. Це такий смачний хліб, що не можна втрачати ані шматочка!

    Маша, 7 років

  • Головна

    Беру багет, він ще теплий і гріє долоню. Розламую, скоринка хрумтить, ламається і навкруги починає пахтити хлібчиком. Я випадково впускаю шматочок скоринки на землю, оглядаюся і швидко підіймаю, поки ніхто не помітив. Це такий смачний хліб, що не можна втрачати ані шматочка!

    Маша, 7 років

  • Головна

    Беру багет, він ще теплий і гріє долоню. Розламую, скоринка хрумтить, ламається і навкруги починає пахтити хлібчиком. Я випадково впускаю шматочок скоринки на землю, оглядаюся і швидко підіймаю, поки ніхто не помітив. Це такий смачний хліб, що не можна втрачати ані шматочка!

    Маша, 7 років

  • Головна

    Беру багет, він ще теплий і гріє долоню. Розламую, скоринка хрумтить, ламається і навкруги починає пахтити хлібчиком. Я випадково впускаю шматочок скоринки на землю, оглядаюся і швидко підіймаю, поки ніхто не помітив. Це такий смачний хліб, що не можна втрачати ані шматочка!

    Маша, 7 років

  • Головна

    Беру багет, він ще теплий і гріє долоню. Розламую, скоринка хрумтить, ламається і навкруги починає пахтити хлібчиком. Я випадково впускаю шматочок скоринки на землю, оглядаюся і швидко підіймаю, поки ніхто не помітив. Це такий смачний хліб, що не можна втрачати ані шматочка!

    Маша, 7 років

ХЛІБ —
ЦЕ ЗДОРОВА ЇЖА

Без додавання цукру, маргарину, ароматизаторів та консервантів. Мінімум солі.

Зроблений на заквасці, легкий, хрусткий хліб з додатками кунжуту, насіння соняшника чи льону.

Це простий і добрий склад, тому він легко засвоюється. Моряк Папай просто не знав про наш хліб, а так би їв його разом зі шпинатом.

Хліб на живій заквасці. Корисний, смачний та надзвичайно ароматний.

Без цукру та із мінімальним вмістом солі для здорового харчування.

Виключно з натуральних інгредієнтів. Без ароматизаторів, консервантів та хімічних додатків.

Випечений на камені. Має хрустку скоринку та довше зберігає свіжість.

Хліб Чанта —
якість міжнародного рівня

В проєкт Chanta Mount вкладено більне ніж 25 мільонів євро.

Головна

Ми здатні виробляти до 90 тон хлібу на добу.

Головна
90

Ми працюємо по найскладнішому сертифікату FSSC 22000.

Він робить абсолютно весь процес прозорим. Кожен завод мріє про нього, але вимоги дуже високі.

Головна

В нас найпотужнишій рівень автоматизаціі в Східній Европі.

Головна

Заморожений хліб

— технологічне та безпечне майбутнє

Ми піддаємо свіжоспечений хліб шоковому заморожуванню (- 35 градусів). Саме тому нам не потрібні консерванти, а хліб може лежати хоч рік. І залишатися таким же свіжим, хрустким і гарячим після приготування вдома.

Ви просто купуєте його, кладете в морозилку і дістаєте, коли потрібно. Навіть після Апокаліпсису — просто підігрій.

Головна

chanta нова хлібна культура

chanta нова хлібна культура

Хліб такий, яким він повинен бути. Без консервантів, без маргарину, без цурку. Здоровий.

Трохи солі, закваска, гарне, цілісне зерно, подові печі як в 19 столітті. І все це — на найпотужніших технологіях.

Це хліб 21 століття. Хліб майбутнього і сьогодення.

ЦЕ ЩОСЬ НОВЕ, ХОРОШЕ

  • Я раніше вважала, що хліб шкідливий. А виявилося — все залежить від складу. Потім думала, що із замороженим хлібом довго возитися. А виявилося — закинув в духовку і все. У мене тепер вся морозилка ним забита! Вдома кожен день запах свіжоспеченого хліба і всі так дивуються, коли я ставлю його на стіл ще гарячим. Господи, а яка ж там хрустка, рум'яна скоринка. Ніколи не вдавалося зловити в магазині таку!

    Катерина, адміністратор

Головна
Головна